Garderobecheck

Leer combineren met wat je al hebt

Social
  • Instagram logo
  • LinkedIn logo

We kennen het allemaal wel: een kledingkast vol, maar niets om aan te trekken. Toch is dat vaak niet helemaal waar. Je zult zien dat je meer hebt dan je denkt. Ik help je met het maken van de juiste combinaties. We merken dan ook meteen wat je eventueel mist of wat overbodig is. Een optimale en inzichtelijke garderobe geeft je meer rust.

De kunst zit hem in het zorgen voor een goede basisgarderobe en het leren combineren van kledingstukken die je al hebt. Wanneer je mij uitnodigt voor een shopsessie in eigen garderobe, dan vraag ik je om alvast het een en ander voor te bereiden. Zo kunnen we efficiënt door jouw kledingstukken heen.

Tijdens onze afspraak geef ik je eerst een kort persoonlijk kleuradvies. Dat geeft al een heel goed beeld van wat bij je past en wat je wilt uitstralen. Vervolgens kijken we in jouw kast en dan zie je zelf vaak al welke kleding bij je past en wat niet. En daarnaast natuurlijk tips & tricks om jouw figuur optimaal tot zijn recht te laten komen.

We brengen het advies in de praktijk en je krijgt daarmee goed inzicht in jouw eigen kledeingstijl. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van verrassende combinaties. We zorgen ervoor dat jij straks voor je kast staat en precies weet wat bij elkaar past en wat je geweldig staat.

Meer over kleur en stijl

Garderobecheck - Miranda van Commenée

Wat, waar en hoe?

 

Tijdsduur: 3 uur
Locatie: Bij jou thuis*
Resultaat: Meer stijl en overzicht in jouw garderobe
Prijs: €325,- daarna elk uur €95,-

*Geen reiskosten binnen Amsterdam. Daarbuiten €0,35/km, Exclusief eventuele parkeerkosten.

Miranda van Commenée logo

Stijladvies of samen shoppen?

Waar anderen door de bomen het bos niet meer zien weet ik feilloos de juiste kleding te kiezen. Samen met jou kijk ik naar wat het beste bij je past. Ik weet hoe je een consistente stijl aanbrengt in je garderobe en daardoor iedere dag iets hebt om aan te trekken. Je hoeft er niet eens meer over na te denken. De meeste voldoening haal ik uit het trotse gevoel dat ik krijg als ik iemand gelukkig de paskamer uit zie stappen. Daar doe ik het voor!

Contact