Personal
shopping

Waar gaan wij samen shoppen?

Social
  • Instagram logo
  • LinkedIn logo

Samen op stap!

Houd je niet zo van ‘shop till you drop’ en koop je liever gericht kleding die bij je past? Wil je het aantal miskopen beperken? Als personal shopper en stylist weet ik precies in welke winkels je moet zijn voor de stijl die bij jou past. We kunnen samen op pad of ik ga voor je op pad en we passen de kleding thuis door. Wat jij prettiger vindt! Bel of mail me voor de mogelijkheden. 

Telefonisch heb ik je al wat vragen gesteld om jouw vraag of behoefte duidelijk te krijgen. Om jou vervolgens goed te kunnen adviseren, heb ik meer informatie nodig over wie je bent en het werk dat je doet.

Op onze shopdag drinken we eerst samen een kop koffie of thee, voordat we de winkels in gaan. Om het shoppen zo efficiënt mogelijk te houden heb ik al voorbereidend werk gedaan. We gaan namelijk op zoek naar kleding die bij jou past, in elke situatie of omgeving.

We streven ernaar om een aantal kledingsets te kopen op die dag. Ook kunnen we bijvoorbeeld een bruikbare basisgarderobe samen te stellen als uitbreiding op het ‘shoppen in eigen kast’.

Personal shopping - Miranda van Commenée

Wat, waar en hoe?

 

Tijdsduur: 3 uur
Locatie: Een stad in Nederland*
Resultaat: Minimaal twee tot drie kledingsets in jouw stijl
Prijs: €395,- daarna elk uur €95,00

*Geen reiskosten binnen Amsterdam. Daarbuiten €0,35/km, Exclusief eventuele parkeerkosten.

Shopabonnement

Veel van mijn klanten hebben geen tijd om te winkelen, vanwege een drukke baan of een veeleisend gezinsleven. Deze vrouwen willen een paar keer per jaar een goede slag slaan en maken gebruik van het shopabonnement, bijvoorbeeld in het voor- en najaar. Ook is het mogelijk dat ik online voor jou ga shoppen. Je krijgt dan tips per e-mail of WhatsApp met afbeeldingen van wat jou goed staat.

Vraag me gerust eens naar de mogelijkheden.

Contact

Miranda van Commenée logo

Stijladvies of samen shoppen?

Waar anderen door de bomen het bos niet meer zien weet ik feilloos de juiste kleding te kiezen. Samen met jou kijk ik naar wat het beste bij je past. Ik weet hoe je een consistente stijl aanbrengt in je garderobe en daardoor iedere dag iets hebt om aan te trekken. Je hoeft er niet eens meer over na te denken. De meeste voldoening haal ik uit het trotse gevoel dat ik krijg als ik iemand gelukkig de paskamer uit zie stappen. Daar doe ik het voor!

Contact