Kleuranalyse en stijladvies

Ontdek jouw persoonlijke stijl!

Social
  • Instagram logo
  • LinkedIn logo

Weten wat bij jou past

De basis van elke goede garderobe begint bij kennis over kleur en pasvorm. Een kleuranalyse vertelt je precies welke kleuren en kleurcombinaties bij jou passen; felle kleuren of pasteltinten, wel of geen zwarte kleding.

Elk figuur is goed te kleden. Het is een kwestie van weten wat je goed staat. En het is zeker niet zo dat je slank moet zijn om er goed uit te zien. Iedereen heeft zo zijn onzekerheden, maar je bent mooi zoals je bent. En ik leer je om je sterke punten beter uit te laten komen.

Meer balans in je body

Naast de kleuren die jou goed staan, is ook de pasvorm belangrijk. We zoeken naar stoffen en materialen die jouw lichaam op een goede manier accentueren. We kijken naar de bodybalanspunten, dat wil zeggen dat we jouw lichaam in balans brengen door het kiezen van de juiste kledingstukken. Heb je bijvoorbeeld een smalle taille en zijn je heupen in verhouding wat breder? Dan benadrukken we juist die taille en laten we je heupen smaller lijken. Na afloop van deze sessie weet je precies welke kledingstukken je goed staan en wat bij je body past. Heel handig als je weer gaat shoppen!

Alles op een rijtje

Tijdens onze zoektocht naar jouw stijl krijg je veel informatie. Het persoonlijke stijladvies krijg je mee in een bruikbaar ‘stijlpaspoort’ met kleurkaarten en bruikbare tips. Ga je weer shoppen? Neem dan jouw stijlgids mee.

 

Kleuranalyse en stijladvies - Miranda van Commenée

Wat, waar en hoe?

Tijdsduur: 2 uur
Locatie: Thuis bij jou of op locatie*
Resultaat: Persoonlijke en bruikbare stijlgids
Prijs: €235,-

*Geen reiskosten binnen Amsterdam. Daarbuiten €0,35/km, Exclusief eventuele parkeerkosten.

Shopabonnement

Veel van mijn klanten hebben geen tijd om te winkelen, vanwege een drukke baan of een veeleisend gezinsleven. Deze vrouwen willen een paar keer per jaar een goede slag slaan en maken gebruik van het shopabonnement, bijvoorbeeld in het voor- en najaar. Ook is het mogelijk dat ik online voor jou ga shoppen. Je krijgt dan tips per e-mail of WhatsApp met afbeeldingen van wat jou goed staat.

Vraag me gerust eens naar de mogelijkheden.

Contact

Miranda van Commenée logo

Stijladvies of samen shoppen?

Waar anderen door de bomen het bos niet meer zien weet ik feilloos de juiste kleding te kiezen. Samen met jou kijk ik naar wat het beste bij je past. Ik weet hoe je een consistente stijl aanbrengt in je garderobe en daardoor iedere dag iets hebt om aan te trekken. Je hoeft er niet eens meer over na te denken. De meeste voldoening haal ik uit het trotse gevoel dat ik krijg als ik iemand gelukkig de paskamer uit zie stappen. Daar doe ik het voor!

Contact