Blog

Wat houdt mij bezig?

Social
  • Instagram logo
  • LinkedIn logo
e0346cda-3261-4f13-bc12-6865e9845558.jpg

Dresscode stress

Er zijn tegenwoordig veel verschillende dresscodes voor bruiloften. Wat doe je aan als vrouw? Houd je in ieder geval aan de aangegeven dresscode. Dat voorkomt dat je under- of juist overdressed bent. Lees verder over de verschillende dresscodes voor bruiloften.

Lees verder
img-8152.png

Wat trek je aan met de feestdagen?

December is altijd de meest gezellige tijd van het jaar. Het is vroeg donker dus de kaarsjes gaan weer aan. Buiten hangt overal mooie straatverlichting en je holt van de ene borrel naar het andere gezellige feestje. Maar wat doe je aan? Hieronder een aantal tips:

Lees verder
blog1.jpg

Wat kan wel en wat kan niet in modeland?

Een vrouw met een witte legging aan en daarboven een net iets te kort truitje. Is het comfortabel of maakt het haar niet uit of het wel of niet bij haar figuur past? In principe maakt het ook niet uit wat je aan hebt, het allerbelangrijkste is dat je je er happy in voelt.

Lees verder
blog-1.jpg

Help, mijn kledingkast is een bende!

Eens in de zoveel tijd ruim je je kast op en legt alles weer netjes op stapeltjes. Niet lang daarna is het wéér een grote bende. Je hebt haast en ruimt je gewassen kleding snel en slordig op. Of je hebt gewoon te veel kleding, die je ook nog eens niet draagt?

Lees verder
Miranda van Commenée logo

Stijladvies of samen shoppen?

Waar anderen door de bomen het bos niet meer zien weet ik feilloos de juiste kleding te kiezen. Samen met jou kijk ik naar wat het beste bij je past. Ik weet hoe je een consistente stijl aanbrengt in je garderobe en daardoor iedere dag iets hebt om aan te trekken. Je hoeft er niet eens meer over na te denken. De meeste voldoening haal ik uit het trotse gevoel dat ik krijg als ik iemand gelukkig de paskamer uit zie stappen. Daar doe ik het voor!

Contact