Workshop

Ontdek jouw persoonlijke stijl!

Social
  • Instagram logo
  • LinkedIn logo

Kleuranalyse en kledingtips op locatie

In mijn workshop staat de kleuranalyse centraal. Het is een uitstekend begin om je persoonlijke kledingstijl te ontwikkelen. Elke vrouw heeft een of meerdere kleurgroepen die haar goed staan. Samen behandelen we de kleurgroepen en zien gelijk het effect van deze kleuren op jou. Het wordt je meteen duidelijk welke kleuren bij je passen en waarvan je gaat stralen.

De workshop is geschikt voor een groep van maximaal zes vrouwen, bijvoorbeeld collega’s of vriendinnen. Iedere deelnemer neemt een ‘twijfelkledingstuk’ mee, je krijgt feedback en tips om dit kledingstuk te combineren. Je gaat naar huis met frisse ideeën en weet welke kleuren bij jou passen.

De locatie is afhankelijk van de samenstelling van de groep of het doel voor aanmelding voor deze workshop. Hoe en wat? Dat spreken we samen verder af. Deze workshop is ook leuk als vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

Wat gaan we doen?

  • Voorstellen en kennismaken
  • Kleuranalyse alle deelnemers
  • Beoordeling en feedback twijfelstuk (in de groep of individueel)
  • Tips om je body nog beter tot zijn recht te laten komen
  • Uitleg over de verschillende kledingstijlen
bril.jpg

Wat, waar en hoe?

 

Tijdsduur: 3 uur
Locatie: Thuis bij jou of op locatie*
Resultaat: Kleurinzicht om jouw kledingstijl te optimaliseren
Prijs: €495,- (max. 6 personen)

*Geen reiskosten binnen Amsterdam. Daarbuiten €0,35/km, Exclusief eventuele parkeerkosten.

Miranda van Commenée logo

Stijladvies of samen shoppen?

Waar anderen door de bomen het bos niet meer zien weet ik feilloos de juiste kleding te kiezen. Samen met jou kijk ik naar wat het beste bij je past. Ik weet hoe je een consistente stijl aanbrengt in je garderobe en daardoor iedere dag iets hebt om aan te trekken. Je hoeft er niet eens meer over na te denken. De meeste voldoening haal ik uit het trotse gevoel dat ik krijg als ik iemand gelukkig de paskamer uit zie stappen. Daar doe ik het voor!

Contact