Klantervaringen

Wat zeggen klanten over mij?

Social
  • Instagram logo
  • LinkedIn logo

ddcbfbde-68ce-45ea-9bef-4ff96f6aae1c.jpg

Op een ochtend in september stond ik voor een kast vol kleding en riep wanhopig tegen mijn man:'Wat moet ik nou aan?' Mijn man was gewend dit zo nu en dan te horen dus toen hij niet antwoordde, verbaasde mij dat niet.

Hij dook in z'n contactenlijst en maakte een afspraak bij een ex-collega van hem: Miranda van Commenée. Een verrassing voor mij. Wat een mooi kado bleek dat te zijn. 

Miranda deed een kleuranalyse en maakte op basis van mijn style-voorkeur een selectie uit de honderden kledingstukken uit mijn kast. Dat was heel prettig en hard nodig.

Ruimte in de kast had ruimte en overzicht in mijn hoofd tot gevolg. Al mijn styling vragen werden beantwoord en ik heb veel setjes kunnen samenstellen samen met Miranda.

Daarnaast heb ik een shoplijstje gekregen voor aanvullende kleding, schoenen en accessoires als match met de setjes en zodat ik nog meer combinaties kan maken.

Ik ben zekerder geworden over mij wel en niet flatteert en sta nog net iets meer achter mijn eigen 'look'.

Miranda bedankt! Niet alleen voor je hulp, je eerlijkheid en je professionaliteit, maar ook voor de gezelligheid.

Esther van der Weijden
Ondernemer in de fashion branche / Garderobecheck
722d4a1b-7413-41b0-baf9-bf10d5ac3831.jpg

Afgelopen zaterdag heb ik als cadeau van mijn man Jasper een garderobecheck van Miranda cadeau gekregen. Ik had niet verwacht dat je zo veel kan leren van het kijken naar je eigen kleding en hoe kleine details of aanpassingen een wereld van verschil kunnen maken. Echt een super leerzame ervaring die zeker een vervolg gaat krijgen met samen winkelen, een aanrader voor elke vrouw!

Jesca ter Stroot
Zelfstandig Ondernemer / Garderobecheck
img-3403.jpg
Ik heb Miranda benaderd omdat ik na mijn borstamputatie door pijn (nog) geen prothese kan dragen en ik professioneel advies wilde over wat ik kan dragen zodat de "platte" kant niet meteen opvalt zonder dat ik met sjaaltjes aan de slag moet. 
Ik heb een ontzettend gezellige ochtend gehad. 
Doordat Miranda al had voorgeshopt, konden we in rap tempo langs alle winkels en hoefde ik niet te veel te passen. 
Miranda heeft een andere smaak dan ik, maar ze weet zich prima in te leven in mijn persoon en veel van wat ze had bedacht viel in de smaak en paste bij mijn specifieke vraag. 
Ik voel me zelfverzekerd in de kleding die ik nu draag. Ik krijg nooit vragen over de kanker en alleen complimenten over hoe leuk ik eruit zie.
Wat mij betreft super geslaagd!
 
Bedankt Miranda!
Martine
Martine
Verpleegkundige / Personal Shopping
je3a1728.jpg

Miranda heeft met mij een garderobecheck gedaan en vervolgens zijn wij samen gaan winkelen. Ik ben enorm geholpen met haar feedback, adviezen en andere blik. 

In één keer is mijn garderobe weer aangevuld met goede stukken en beter nog, alles is te combineren tot sets!

Ik ben heel blij met Miranda's hulp en zou het iedereen aanraden om een keer op die manier te shoppen!

Ingrid
HR Manager / Personal Shopping
img-3405.jpg
Ik heb met Miranda een garderobecheck gedaan. 
Dit was een hele goede ervaring. 
Miranda is een prettig persoon om mee te werken, geeft duidelijke eerlijke adviezen en stelt leuke vragen om je wat beter te leren kennen en om je een goed shopadvies te kunnen geven. 
Aan het kleuradvies, dat ze gegeven heeft, heb ik veel gehad. Ook heb ik nu leuke combinaties die ik zelf niet bij elkaar gezocht zou hebben.
Kortom een aanrader. Mijn kast is weer overzichtelijk en ik kan met veel minder kleding makkelijker combineren.
 
Bedankt! 
Martine
Martine
Verpleegkundige / Garderobecheck
img-6837.jpg

Miranda heeft bij mij een garderobecheck en daarna online voor mij geshopt in deze Corona tijden.

Mijn garderobe is behoorlijk uitgedund omdat ik door Miranda eindelijk snap waarom ik me niet lekker voel in bepaalde kleren terwijl ze hartstikke leuk zijn!

Allesbepalend voor mij zijn de neklijn, de kleur en het materiaal. Volgend seizoen weer Miranda!

Pauline
Senior adviseur en projectleider / Garderobecheck
cc35fa8c-be37-4f30-9071-98267f981ba4.jpg

"Een stijlvol en passend advies waardoor iemand zich zelfverzekerd voelt. Miranda zorgt voor vernieuwende looks met verrassende combinaties."

"Miranda weet met haar persoonlijke stijladvies de gasten van de Bijenkorf in Utrecht te raken. Ze weet op professionele wijze de gast te adviseren en verrassende combinaties te maken. Met haar advies, kennis en kunde weet zij niet alleen de gast maar ook ons te inspireren. Naast haar kundigheid is zij toegankelijk voor iedereen en is zij iemand die vol enthousiasme kennis overdraagt aan haar collega's met wie ze werkt."

 

de Bijenkorf
Pieternel Cobelens / Sanne van Bergen / Stijladviezen de Bijenkorf Utrecht
je3a1686-2.jpg

Ik heb nu twee keer met veel plezier gebruikt gemaakt van het online shopping advies door Miranda. Miranda weet goed wat bij mij past en zoekt op allerlei leuke websites de leukste kleding. 

Daarbij komt ze ook met verrassende tips zoals bijvoorbeeld een mooie tas die goed bij mijn aankopen past. Kortom, ik ben goed geholpen en vind het een echte aanrader!

Monique
Jurist / Online Shopping Advies
4xkjpgirleiy4fl2av8kg-1.jpg

Nadat ik een kleur- en stijlanalyse bij Miranda van Commenée heb gedaan heb ik voor de vervolgstap gekozen van een garderobecheck. Hiermee wilde ik graag inzicht krijgen in mijn eigen kledingkast. Wat past nog bij mij? En welke nieuwe combinaties kan ik maken met mijn huidige garderobe?

Miranda heeft mij laten zien dat subtiele wijzigingen in mijn kledingkast al een wereld van verschil maken. Miranda kijkt daadwerkelijk naar je en luistert naar je wensen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik gewaagdere keuzes durf te maken en daarmee vol zelfvertrouwen voor de dag kom.

Bovendien kreeg ik na afloop allerlei tips met voorbeelden van kleding die mijn garderobe perfect zouden aanvullen. Ideaal!

Miranda is een ware professional die ik iedere vrouw aan haar zijde zou gunnen. Op naar een vervolg!

Wilma Steehouwer
Bestuursadviseur / Garderobecheck
be12a2c5-fd6b-434f-8ffd-fb01f36a1069-2.jpg

Miranda verstaat de kunst om precies aan te voelen wat de stijl van haar klant is! In een winkel met veel kleding en soms een overkill aan kleur en prints, kan ik het vaak niet vinden. Ik vind het ook niet leuk om daar tussen te zoeken. Miranda weet feilloos te pakken wat mij staat èn bovendien wat mij direct aanspreekt. Ze laat daarmee zien dat ze me goed kent. En ik krijg er een veel positiever gevoel van om op die manier te winkelen. Ik vind het prettig om in één keer wat meer kleding te kopen, zodat je het ook goed kunt combineren met elkaar en je kast in het geheel een update krijgt voor bijvoorbeeld het seizoen. Miranda weet daardoor ook wat ik nog in mijn kast heb hangen en daarmee combineert ze ook. Ze helpt met het maken van keuzes en geeft aan hoe je het kledingstuk net weer even anders combineert en styled zodat je het bij verschillende gelegenheden kunt dragen. Ik draag de kleding waarbij Miranda heeft geadviseerd vaak en met heel veel plezier. Bovendien krijg ik er heel regelmatig complimenten over.

Sabine Lensen
42 jaar / Personal Shopping
fullsizeoutput-191e.jpeg

Door de tijd heen wijzigt je haarkleur en ook de teint van je gelaat. Al tijden liep ik daar mee te worstelen. Kleuren die me eerst deden sprankelen , leken nu niets meer te doen of maakten me zelfs 'bleekjes'.

Ik heb mijzelf toen getrakteerd op een volledige kleur- en stijlanalyse bij Miranda van Commenée, stylist & personal shopper.

Buiten het feit dat de ontvangst warm is, is Miranda een eerlijke professional. In een mum van tijd en op buitengewoon plezierige en professionele wijze heeft ze mij laten zien welke kleuren en stijlen het beste bij mij passen.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik gewaagdere keuzes durf te maken en daarmee vol zelfvertrouwen voor de dag kom.  Een aanrader voor iedere vrouw!

Wilma Steehouwer
Bestuursadviseur / Kleur- en stijlanalyse
naamloos-1.jpg

Miranda is een zeer ervaren kledingcoach en personal shopper en kan zich heel goed inleven in mensen. Haar advies is maatwerk en haar adviezen zijn direct toepasbaar en bruikbaar. Een aanrader voor elke vrouw die een nieuwe impuls wil voor haar garderobe, maar ook voor elke vrouw die wil weten wat je aan moet met kleding die je eigenlijk nooit draagt.

Isabelle Nave
53 jaar / Garderobecheck
fotodanielle.jpg

Onlangs had ik een leuke workshop kleuranalyse en kledingtips geboekt bij Miranda.
We starten de middag met ons 'twijfel' kledingstuk. Tijdens de thee met wat lekkers vertelde Miranda ons over de verschillende kleurgroepen en kregen we allemaal persoonlijk kleurenadvies. Dat was ook verrassend want op zich dacht ik wel te weten welke kleuren me goed stonden maar na afloop had ik meer inzicht in welke ondertonen van kleuren mij het beste staan.

Na deze analyse heeft Miranda verschillende styletypes besproken en ook daardoor heb ik nieuwe inzichten gekregen. Want waar voel je je het prettigs bij en wat draag je het liefst? Dat ga ik goed in mijn oren knopen als ik voortaan ga winkelen. Al met al een hele fijne en ontspannen middag waar ik en mijn vriendinnen een hoop van hebben opgestoken en nu gerichter kunnen winkelen!

Daniëlle van der Klooster
47 jaar / Workshop
b2b2dbde-11cb-47e8-8408-6164dbfe92b6.jpg

Laatst ben ik een ochtend met Miranda gaan shoppen in Utrecht. Mijn doel was een goede jeans, die ik zowel zakelijk als casual kan dragen. Van te voren had ik wel twijfels of A) een jeans wel iets doet voor mijn figuur en B) heb ik hier nou echt hulp bij nodig?Uiteindelijk kwam het erop neer dat ik met hulp van Miranda een goede jeans heb gevonden die ook iets voor mijn figuur doet. Miranda ziet goed waar de juiste details moeten zitten en dat wat extra stiksels in mijn geval juist in mijn voordeel waren. Daarnaast vind ik zelf een jeans en een shirt soms wat te casual, dus hebben we leuke blouses en tops gevonden voor op de jeans die ik ook zakelijk kan dragen.

Heel fijn de tips die ik kreeg voor de modellen die wel of niet iets voor mijn figuur doen. Uiteindelijk ook nog een heel leuk jurkje gevonden wat in een keer goed zat en heel feestelijk is. Ik kan dit iedereen aanraden. Miranda heeft er echt oog voor en daarnaast geeft ze eerlijk advies op een hele positieve manier. Ik kreeg echt het idee, dat als iets me niet staat het niet aan mij ligt, maar aan het kledingstuk. Ik ben erg blij met deze shopochtend. Nu kan ik weer even vooruit met mijn jeans en weet ik hoe ik mooi kan combineren. Shoppen met Miranda vind ik echt een aanrader!

Fleur Kauer
38 jaar / Personal Shopping
kdfvdf.jpg

 

Voor mijn 50e verjaardag een kleur- en stijladvies cadeau gekregen. Ik kreeg een persoonlijke kleuranalyse, inzicht in mijn stijlvoorkeur en lichaamsbalans. Miranda legt op een ontspannen en deskundige manier uit wat wel en niet goed bij me past. We hebben ook gekeken hoe ik kledingstukken kan dragen, die in mijn kast blijven hangen. Erg leuk is ook het stijlboekje, waarin de kleuren en stijlen die bij mij passen beschreven zijn. Winkelen wordt vanaf nu een stuk makkelijker. Bedankt Miranda!

 

Evelyn Bruins
50 jaar / Kleur- en stijlanalyse
vxcvcv.jpg

Ik heb een kast vol kleding, maar ik merkte dat ik niet alles aantrok. Vaak had ik dezelfde combinaties aan en dat was best jammer van alle kleding die maar in de kast bleef hangen of liggen. Ik had behoefte aan goed advies over mijn kleding en stijl. Ik vertelde dit aan Miranda en zij zei dat ze mij kon helpen door middel van een garderobe-check. Dat leek mij wel wat. Van te voren moest ik zelf kleding uitzoeken wat ik niet (vaak) droeg en waar ik niet zo goed wist wat ik ermee moest. Dat was niet moeilijk en ik had al snel een rek vol. Op de dag van de garderobe-check heeft Miranda mij goed advies kunnen geven wat betreft kleding- en kleurencombinaties en stijladvies. Met een aantal kledingstukken heeft zij een paar nieuwe outfits voor mij gecreëerd en ik heb zelfs kleding (eindelijk!) weggedaan. 

Zij gaf mij goede tips die heel bruikbaar waren en die ik nu steeds gebruik tijdens het shoppen van kleding. Kortom: een zeer geslaagde, gezellige én nuttige middag!

Karen Teeuwen
48 jaar / Garderobecheck

Miranda van Commenée logo

Stijladvies of samen shoppen?

Waar anderen door de bomen het bos niet meer zien weet ik feilloos de juiste kleding te kiezen. Samen met jou kijk ik naar wat het beste bij je past. Ik weet hoe je een consistente stijl aanbrengt in je garderobe en daardoor iedere dag iets hebt om aan te trekken. Je hoeft er niet eens meer over na te denken. De meeste voldoening haal ik uit het trotse gevoel dat ik krijg als ik iemand gelukkig de paskamer uit zie stappen. Daar doe ik het voor!

Contact