Klantervaringen

Wat zeggen klanten over mij?

Social
  • Instagram logo
  • LinkedIn logo

be12a2c5-fd6b-434f-8ffd-fb01f36a1069-2.jpg

Miranda verstaat de kunst om precies aan te voelen wat de stijl van haar klant is! In een winkel met veel kleding en soms een overkill aan kleur en prints, kan ik het vaak niet vinden. Ik vind het ook niet leuk om daar tussen te zoeken. Miranda weet feilloos te pakken wat mij staat èn bovendien wat mij direct aanspreekt. Ze laat daarmee zien dat ze me goed kent. En ik krijg er een veel positiever gevoel van om op die manier te winkelen. Ik vind het prettig om in één keer wat meer kleding te kopen, zodat je het ook goed kunt combineren met elkaar en je kast in het geheel een update krijgt voor bijvoorbeeld het seizoen. Miranda weet daardoor ook wat ik nog in mijn kast heb hangen en daarmee combineert ze ook. Ze helpt met het maken van keuzes en geeft aan hoe je het kledingstuk net weer even anders combineert en styled zodat je het bij verschillende gelegenheden kunt dragen. Ik draag de kleding waarbij Miranda heeft geadviseerd vaak en met heel veel plezier. Bovendien krijg ik er heel regelmatig complimenten over.

Sabine Lensen
42 jaar / Personal Shopping
b2b2dbde-11cb-47e8-8408-6164dbfe92b6.jpg

Laatst ben ik een ochtend met Miranda gaan shoppen in Utrecht. Mijn doel was een goede jeans, die ik zowel zakelijk als casual kan dragen. Van te voren had ik wel twijfels of A) een jeans wel iets doet voor mijn figuur en B) heb ik hier nou echt hulp bij nodig?Uiteindelijk kwam het erop neer dat ik met hulp van Miranda een goede jeans heb gevonden die ook iets voor mijn figuur doet. Miranda ziet goed waar de juiste details moeten zitten en dat wat extra stiksels in mijn geval juist in mijn voordeel waren. Daarnaast vind ik zelf een jeans en een shirt soms wat te casual, dus hebben we leuke blouses en tops gevonden voor op de jeans die ik ook zakelijk kan dragen.

Heel fijn de tips die ik kreeg voor de modellen die wel of niet iets voor mijn figuur doen. Uiteindelijk ook nog een heel leuk jurkje gevonden wat in een keer goed zat en heel feestelijk is. Ik kan dit iedereen aanraden. Miranda heeft er echt oog voor en daarnaast geeft ze eerlijk advies op een hele positieve manier. Ik kreeg echt het idee, dat als iets me niet staat het niet aan mij ligt, maar aan het kledingstuk. Ik ben erg blij met deze shopochtend. Nu kan ik weer even vooruit met mijn jeans en weet ik hoe ik mooi kan combineren. Shoppen met Miranda vind ik echt een aanrader!

Fleur Kauer
38 jaar / Personal Shopping
fotodanielle.jpg

Onlangs had ik een leuke workshop kleuranalyse en kledingtips geboekt bij Miranda.
We starten de middag met ons 'twijfel' kledingstuk. Tijdens de thee met wat lekkers vertelde Miranda ons over de verschillende kleurgroepen en kregen we allemaal persoonlijk kleurenadvies. Dat was ook verrassend want op zich dacht ik wel te weten welke kleuren me goed stonden maar na afloop had ik meer inzicht in welke ondertonen van kleuren mij het beste staan.

Na deze analyse heeft Miranda verschillende styletypes besproken en ook daardoor heb ik nieuwe inzichten gekregen. Want waar voel je je het prettigs bij en wat draag je het liefst? Dat ga ik goed in mijn oren knopen als ik voortaan ga winkelen. Al met al een hele fijne en ontspannen middag waar ik en mijn vriendinnen een hoop van hebben opgestoken en nu gerichter kunnen winkelen!

Daniëlle van der Klooster
47 jaar / Workshop
vxcvcv.jpg

Ik heb een kast vol kleding, maar ik merkte dat ik niet alles aantrok. Vaak had ik dezelfde combinaties aan en dat was best jammer van alle kleding die maar in de kast bleef hangen of liggen. Ik had behoefte aan goed advies over mijn kleding en stijl. Ik vertelde dit aan Miranda en zij zei dat ze mij kon helpen door middel van een garderobe-check. Dat leek mij wel wat. Van te voren moest ik zelf kleding uitzoeken wat ik niet (vaak) droeg en waar ik niet zo goed wist wat ik ermee moest. Dat was niet moeilijk en ik had al snel een rek vol. Op de dag van de garderobe-check heeft Miranda mij goed advies kunnen geven wat betreft kleding- en kleurencombinaties en stijladvies. Met een aantal kledingstukken heeft zij een paar nieuwe outfits voor mij gecreëerd en ik heb zelfs kleding (eindelijk!) weggedaan. 

Zij gaf mij goede tips die heel bruikbaar waren en die ik nu steeds gebruik tijdens het shoppen van kleding. Kortom: een zeer geslaagde, gezellige én nuttige middag!

Karen Teeuwen
48 jaar / Garderobecheck
kdfvdf.jpg

 

Voor mijn 50e verjaardag een kleur- en stijladvies cadeau gekregen. Ik kreeg een persoonlijke kleuranalyse, inzicht in mijn stijlvoorkeur en lichaamsbalans. Miranda legt op een ontspannen en deskundige manier uit wat wel en niet goed bij me past. We hebben ook gekeken hoe ik kledingstukken kan dragen, die in mijn kast blijven hangen. Erg leuk is ook het stijlboekje, waarin de kleuren en stijlen die bij mij passen beschreven zijn. Winkelen wordt vanaf nu een stuk makkelijker. Bedankt Miranda!

 

Evelyn Bruins
50 jaar / Kleur- en stijlanalyse
naamloos-1.jpg

Miranda is een zeer ervaren kledingcoach en personal shopper en kan zich heel goed inleven in mensen. Haar advies is maatwerk en haar adviezen zijn direct toepasbaar en bruikbaar. Een aanrader voor elke vrouw die een nieuwe impuls wil voor haar garderobe, maar ook voor elke vrouw die wil weten wat je aan moet met kleding die je eigenlijk nooit draagt.

Isabelle Nave
53 jaar / Garderobecheck

Miranda van Commenée logo

Stijladvies of samen shoppen?

Waar anderen door de bomen het bos niet meer zien weet ik feilloos de juiste kleding te kiezen. Samen met jou kijk ik naar wat het beste bij je past. Ik weet hoe je een consistente stijl aanbrengt in je garderobe en daardoor iedere dag iets hebt om aan te trekken. Je hoeft er niet eens meer over na te denken. De meeste voldoening haal ik uit het trotse gevoel dat ik krijg als ik iemand gelukkig de paskamer uit zie stappen. Daar doe ik het voor!

Contact